понедељак, 3. мај 2010.

Srbobran

Na ovom blogu možete da pratite dešavanja u Srbobranu (Srbija, Vojvodina).
Svaku od malobrojnih novih stvari u poslednjih nekoliko decenija koje su se desile u Srbobranu propratićemo aktuelnim slikama današnjice, jer sem nove "RODE" ničeg novog.
* Predstavićemo i srbobranski underground, grafite na mostu, bioskopu, čak i zgradi Opštine Srbobran. Na osnovu sadržaja ovih grafita naslutićete ko su "likovi" koji su ih napravili.
Pogledajte samo kako izgleda onaj "cirkus" iškrabanih kapija jedne "partije" kod autobuske stanice.
* Srbobran je jedino mesto u okolini gde nema tržišne inspekcije (ili ne radi svoj posao), prerada otpada radi u gusto naseljenom delu mesta (kod železničke stanice), a ne u industriskim zonama gde bi bilo logično.
Pogledajte na čega liče železnička stanica, zgrade i sama kućica za podizanje rampe na ulazu u mestu.
Sve je devastirano i očerupano. A pogledajte kako izgleda železnica u drugim mnogo manjim mestima, recimo u Šumadiji.
* Psi lutalice terorišu stanovnike pojedinih srbobranskih ulica uz blagonaklonost nekih ljudi koji ih hrane kako bi čuvali privatne objekte (famozni otpad na primer).
* Nastaviće se...

Kako se koja od navedenih stvari ispravi, tako ću je ja rado izbrisati sa ove crne liste.

2 коментара:

  1. Ukoliko se ne slažete sa nekim stavovima ovde iznetim, slobodno me demantujte. Jer ja bih to mnogo volela, pod uslovom da imate argumente.

    ОдговориИзбриши
  2. Apsolutno se slažem... Pridružujem se tvojoj ozlojeđenosti izgledom i stanjem u našem Srbobranu. A nema naznaka da će se išta promeniti :(

    ОдговориИзбриши